Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج-ایرنا- معاون معماری و شهرسازی شهرداری کرج اعلام کرد که به منظور تسریح در بازسازی 900 هکتار بافت فرسوده شهری طرح های ویژه عمرانی به زودی در این کلانشهر اجرایی می شود.

به گزارش ایرنا، احدالله احمدی پرگو روز یکشنبه در نشست خبری اظهار داشت: با توجه به موقعیت جغرافیایی کرج ، پروژه های پیشگام و محرک توسعه برای احیای بافت های فرسوده توسط شهرداری به اجرا درمی آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون معماری و شهرسازی شهرداری کرج با اشاره به وجود 900 هکتار بافت فرسوده مصوب شورای عالی شهرسازی معماری در شهر کرج، اظهار داشت: تلاش برای احیای بافت های فرسوده در رأس اولویت های شهردار کرج است.
وی بیان اینکه استفاده از ظرفیت سازندگان و سرمایه گذاران می تواند نقش بسزایی در تسریع روند احیای بافت فرسوده داشته باشد، افزود: برای احیای بافت های فرسوده 16 پروژه به عنوان پروژه های پیشگام و محرک توسعه پیش بینی شده است.
احمدی پرگو عنوان کرد: انتظار می رود تا سال آینده در مناطق دهگانه شهر کرج یکی از این پروژه ها انجام شود.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری کرج با تاکید بر لزوم همکاری شهروندان در احیای بافت فرسوده، گفت: شهروندان در احیای بافت فرسوده نقش بسزایی دارند.
وی از ایجاد دفاتر تسهیل گری در سرعت بخشی به شهرسازی مشارکتی در بافت های فرسوده شهری خبر داد و افزود: با حضور نیروهای متخصص در این دفاتر روند احیای بافت فرسوده تسریع می شود.
طبق بررسی های انجام شده کلانشهر کرج بر روی چند گسل زلزله قرار دارد که استحکام بخشی به بناهای این کلانشهر از خسارات و تلفات احتمالی در زمان وقوع زلزله جلوگیری خواهد کرد.
29 آذرماه امسال زلزله ای به شدت 5.2 ریشتر مشکین دشت فردیس واقع در جنوب شرقی کرج را لرزاند که این زمین لرزه چند پسلرزه داشت که بزرگترین آنها 4.2 ریشتر ثبت شد.
این زلزله استان های البرز و تهران را تکان داد و حدود 140 نفر مصدوم برجای گذاشت ، البته این افراد حین فرار دچار مصدومیت شدند.
هرچند این زلزله خسارات و تلفات زیاد نداشت اما با توجه به موقعیت جغرافیایی تهران و البرز و قرار گرفتن بر روی نوار زلزله ، ضرورت دارد تا در کمترین زمان ممکن بافت های فرسوده و ساختمان های غیر مقاوم این 2 استان بازسازی و نوسازی شود.
کلانشهر کرج حدود یک میلیون و 800 هزار نفر جمعیت دارد.
7410/ 6155خبرنگار: مژگان السادات سجادی** انتشار دهنده : محمد عزیزپور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد و اگر جریان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

به گزارش تسنیم،‌ محمد آئینی ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شوراها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی‌که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شده و به منظور نوسازی واحدهای مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.

آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی، بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقیمانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحدهای مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران